sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Hellesukat


Viimeinen lomaviikko vietettiin helteessä ja mikäs sen parempaa hellepuuhaa kuin neuloa villasukkaa! Sai poikakin kerrankin uida tarpeekseen, kun äiti jaksoi istua rannalla kudin kourassa :) Ja välillä jatkettiin olohuoneen viileydessä (I love ilmalämpöpumppu)

Sukkalankana on ohut Trekking pro natura (75% villaa / 25% bambua), jota oon säilöny kaapissa jo kolmatta vuotta (mä säilön itseasiassa aika paljonkin lankaa kaapissa...) Malli on oma, nirkkoreuna lyhyeen varteen ja peruskantapää, 2½ puikoilla.

Mutta se varsinainen jippo onkin tuo raidoitus! Löysin kerrassaan mainion ohjelman, Random Stripe Generator, jonka avulla voi kokeilla erilaisia raitamalleja. Valitsee vain värit ja raitojen kerrosmäärät ja antaa koneen "arpoa" järjestyksen. Helppoa! Tästä innostuneena onkin suunnitteilla jo toiset raitasukat, tuota sukkalankaakin kun sattuu olemaan...

Ja kuinka ollakaan, kun sukat valmistui meni taivaskin pilveen ja helteet näyttäisi tältä erää olevan ohi. Kyllä vaan passaa, huomenna kun on taas työpäivä (kurjaa..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti