maanantai 21. lokakuuta 2013

Lämmintä syksyyn

Tässä mun bloggauksessa on ollu piiiitkä tauko. Käsityömojokin on ollut vähän kadoksissa. Jotain pientä oon kyllä välillä näperrellyt, mutta ei ole ollut aikaa, eikä oikein intoakaan, latailla niitä tänne. Sorry :( Mutta nyt alkaa värkkäyskoneet taas pikkuhiljaa hyrrätä ja intoa tuotosten jakamiseenkin olla. Vihdoinkin!


Vähän "blingiä" tuubihuivin muodossa (ei tuo nyt kyllä kovin paljon kimaltele, mut fiilishän se on tärkein) Eli Teddy ja Rose yhdessä neulottuna (2 kerää harmaata Teddyä + kerä harmaata Roseta), 9 puikot, 100 silmukkaa, n. 30cm ainaoikein, päättely ja sauman ompelu. Hyvin kiepsahtaa kaulan ympäri kahteen kertaan ja on muutes muhkea!


Vanhan luudan olin jo laukasemassa roskiin, kun sain idean virkata päällysen ruostuneeseen varteen (valitettavasti en voi ottaa kunniaa alkuperäisestä ideasta, netissä oon tämmöisen joskus nähny) Omani toteutin seiskaveikan jämistä, mut eipä niitä kovin paljon tähän uponnu. Varmaan virkattava vielä suojus lumikolaan, naapurin lapioon, mattotelineeseen..


Vanhat kumpparit osti kirpparilta jo viime keväänä. Kesällä niissä oli lopeliaa ja nyt kanervia (Hmm, tarttiskohan kastella? Njääh.. ;)


Ja vielä takapihan kirppislöytö, ihanasti ajan patinoima teekannu <3

3 kommenttia: