tiistai 11. marraskuuta 2014

Valoa pimeyteen, osa 2


Mä en oo ikinä ollu liiemmin innostunu PartyLiten tuotteista. Onhan ne kipot ja kupit (jotkut) ihan nättejä, mutta ei kuitenkaan aivan mun tyylisiä. Ja ne votiivit ja muut tuikkivat, päänsärkyhän niistä hajuista tulee!

Yllättäin kuitenkin huomasin olevani itse kynttiläkutsujen emäntänä. Haha! Ja vielä isompi yllätys oli, että jouduin sain valita ilmaisen tuotteen kuvastosta. Hahaha! Ainut mitä siinä sitten keksin, oli votiivisomistetrio. Ihan hyvä valinta loppujen lopuksi, oikeilla täytteillä sain ne sopimaan muuhun "sisustukseen" (ja jämälankavarastoa muutaman gramman kevyemmäksi) 
 
 
 
 
 
P.S. Noi v***n votiivit on tuoksuttomia... 
 
 
 

6 kommenttia:

 1. Kivasti oot "sisustanut" itsellä myös pikku lankakeriä mut isommissa somisteissa... T:Partylite konsultti ;)
  p.s. noi on kyllä tuikkivia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsista... Toi "v***n votiivit" on yleisnimitys noista tuotteista, juontaa alkunsa vuosien taa :) Kaikella kunnioituksella PartyLite-konsultteja kohtaan toki! :D

   Poista
 2. Oi, enpä oo hoksannu, että lankakerätkin nuihin voisi laittaa.. Kivat!!! Mä hommasin viime jouluksi tuon trion, mutta harmikseni yks somisteista tuli lapseni toimesta alas hyllyltä.. Onneks ei kuitenkaan lapselle käyny mitään, ja onhan mulla vielä kaks somistetta käytettävissä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itseänikin pelottaa millon räsähtää pojan toimesta...

   Poista
 3. Hih, hauskoja! Nyt mäkin lämpenin PartyLitelle :) Ainakin hetkeksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla on jo mielessä uudet täytteet kunhan noihin kyllästyn...

   Poista